HET TUINONTWERP LIGT KLAAR, WAT IS DE VOLGENDE STAP?

Je bent super blij met de plannen voor de tuin. Het is helemaal naar je zin en kunt niet wachten tot het klaar is en je eindelijk kunt gaan genieten van jouw nieuwe tuin.

Maar dan? Wat is de volgende stap? Wat moet er gebeuren? Wie schakel je in?

 

Tijdens het proces van het ontwerpen maken we samen hoofdkeuzes over:
1. De inrichting.
2. Materialen en kleuren.
3. Planten.
4. Verlichting.

 

Dit wordt allemaal verwerkt in het tuinontwerp, zodat jij met een compleet plan aan de gang kunt.

 

• Je kunt het zelf gaan uitvoeren.
• Je laat het uitvoeren door een hovenier.
• Of deels zelf en deels door een hovenier.

 

En weet dat het niet altijd in 1 x hoeft als de tijd of het budget het niet toe laat. Het kan altijd in fases uitgevoerd worden. Dit bespreek je uitgebreid in de stap naar de uitvoering.

 

Als je kiest om het (deels) uit te laten voeren door een hovenier, stratenmaker of grondwerker begeleid ik je ook in dit proces. Ik werk samen met erkende hoveniers met veel ervaring. Waarom?

 

1. Je krijgt garantie op het geleverde werk, omdat de hovenier gecertificeerd is en/of een keurmerk heeft. Dus gekwalificeerd personeel en veiligheid tijdens de uitvoering.
2. Het tuinontwerp zal ook daadwerkelijk zo uitgevoerd worden zoals we dat hebben bedacht, omdat er steeds gecommuniceerd wordt tussen ontwerper en uitvoerder. Jij als klant wordt altijd op de hoogte gehouden en beslist over jouw tuin. Maar wij regelen het voor je.
3. In een vroegtijdig stadium worden huidige problemen getackeld middels aanvullende praktische en technische input van de hovenier. Dit bevordert het werk in uitvoering qua tijd en kosten en jij ondervindt naderhand geen problemen.

 

Het brengt soms wat drukte en stress met zich mee zo’n tuin. Veel keuzes maken voor de komende jaren. Het is toch de bedoeling dat je er jaren mee vooruit kunt? Bedenk dat het het allemaal WAARD is. Want je wilt investeren in je tuin waarvan je elke dag wilt genieten en het je uitnodigt én dat je gewoon ZIN krijgt om er te verblijven!

 

BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?