Tuin & landschapsontwerp

Wat kan Zintuin voor jou betekenen? 

bij-en-lavendel_100x100Het is de moeite waard om te investeren in je tuin en leefomgeving die past bij jouw leefstijl. Waarom? Jij wilt zin hebben om in je tuin te zijn en er ook volop van genieten. Elke dag! Dewi zorgt ervoor dat jij een uniek tuinontwerp krijgt waar je écht blij van wordt. Iets wat je zelf niet had kunnen bedenken. Een tuinontwerp is de juiste investering, want jouw tuin is iets waar je jaren van wilt gaan genieten en blij mee wilt zijn.


Zakelijk
hydrangea-annabelle_100x100Voor de zakelijke klanten is Zintuin een professionele investering. Je kunt een (tijdelijke) samenwerking aangaan op project- of regiebasis waarin je ondersteund wordt. Je kunt meer bieden dan alleen je eigen product of dienst, maar bijvoorbeeld ook om een betere omgeving creëren voor jouw bedrijf, jouw werknemers en klanten/cliënten/bewoners.

 


Meerwaarde van de tuinontwerper

Tuinontwerper ing. Dewi Sporrel-Damhuis maakt met passie tuinontwerpen. Verder kijkend dan alleen een inrichting en jouw uitgangspunten neemt Dewi de tijd voor persoonlijke aandacht en past haar ruimtelijk inzicht en inlevingsvermogen toe. Ontwerpen op basis van gevoel en intuïtie geeft een extra dimensie aan de gewenste beleving. Dewi heeft de tools om dit vorm te geven. Samen gaan we door een proces waarin duidelijk wordt wat voor jou belangrijk is.

 


no1_100x100Zintuin staat niet alleen voor een kwalitatief eindproduct en professionele dienstverlening, maar ook voor een evenwichtige samenwerking om iets moois te creëren dat past bij je wensen en jouw leefstijl. Dewi streeft te allen tijde naar een tevreden opdrachtgever.

 


Tuin en landschap

Een tuin is een beleving en een verlengstuk van jezelf en jouw omgeving. Dewi vindt het interessant, de manier waarop vormgeving, planten, materialen en mensen samenkomen. Hoe dit tot stand is gekomen en hoe men het resultaat ook uiteindelijk beleeft. Het landschap om je heen is een omgeving die gecreëerd is door mens en natuur. Tuin en landschap geven vaak een gevoel van “thuis”, het heeft herkenpunten, uitzichten, zit vol geschiedenis en verhalen.